Ikväll kl. 21:00 är det stormöte i franska ligan med Lyon – PSG live stream. Matchen ser du i direktsändning på Bet365 Livestreaming. Zlatan lär vara heltaggad inför matchen mot Lyon på grund av framförallt två saker som påverkar honom. För det första är det serieledaren Lyon som tar emot tabelltrean PSG som ligger två poäng bakom kvällens motståndare. Så det är alltså en av de viktigare matcherna på hela säsongen vi har att se fram emot. Ännu tuffare för Zlatan och PSG är att man möter ett urstarkt Lyon på bortaplan. För det andra så har det blivit mycket skriverier kring Zlatan Ibrahimovic senaste dagarna. Det är som sagt en hel del snack inför matchen Lyon – PSG och Zlatan anklagas också för ”trashtalk” men då på plan.

Lyon - PSG Live Stream

Marseille har klämt in sig mellan kombattanterna Lyon och PSG på en andra plats men spelade sin match igår mot Rennes där det belv oavgjort 1-1. Detta innebär att PSG kan gå upp i serieledning för första gången den här säsongen om man besegrar Lyon i kvällens match. Missa nu inte att du kan se matchen Lyon – PSG och alla andra PSG matcher i direktsändning som dessutom är en gratis tjänst hos spelbolaget. Registrerar du nytt konto finns det spelbonus att hämta. Inte långt kvar innan matchstart nu och vi ser tillbaka på några matchsekvenser från höstens möte mellan PSG och Lyon.

Lyon:s troliga startelva för kvällen

Lopes – Jallet, Rose, Umtiti, Bedimo – Ferri, Gonalons, Tolisso – Gourcuff – Fekir, Njie

PSG:s troliga startelva för kvällen

Sirigu – Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell – Verratti, Thiago Motta, Matuidi – Lucas, Ibrahimovic, Cavani

Läs mer om de största spelbolagens live stream utbud här.