En stor fotbollshelg har börjat och vi kan bland annat se lördagsmatcher med Real Madrid och FC Barcelona i direktsändning på Unibet TV. Real Madrid är först ut av de två storlagen med match mot Córdoba kl. 16:00 i eftermiddag. Strax efter har Elche mot FC Barcelona matchstart kl. 18:00. Två toppmatcher i La Liga direkt efter varandra som du ser via livestreaming-tjänsten på Unibet.

Real Madrid och FC Barcelona och Atletico Madrid

Live Stream idag med Real Madrid och FC Barcelona

Kommer Messi och Neymar skratta efter dagens match?

Matcherna är väldigt betydelsefulla då ligan är jämnare än vanligt så här långt in på en spansk fotbollssäsong. Inför matcherna leder Real Madrid ligan med en ynka poäng före FC Barcelona och ytterligare tre poäng före trean Atletico Madrid. Dock har Real en match mindre spelad. Just Atletico Madrid spelar också match idag med matchstart kl. 20:00, en kvart efter att Barcelona avslutat sin match mot Vallecano. Också den matchen kan du se på Unibet TV. Så med andra ord har vi en underbar fotbollslördag att se fram emot om man gillar spansk högklassig La Liga fotboll där vi kan slå på Live Stream TV hos Unibet kl. 16:00 när Real Madrid gör avspark och stänga av kl. 21:45 när Atleticos match slutar. 🙂 Det gäller nu för Barcelona och Atletico att inte tappa poäng till Real som i så fall har chansen att dra ifrån i tabellen. Därför är dagens matcher oerhört viktiga. Real Madrid har inte bara idag ett lag fullt med världsstjärnor. Ingen har väl kunna undgå Reals senaste dagar av värvningar av yngre fotbollstalanger som förväntas bli morgondagens superstjärnor inom fotbollscirkusen. För Barca ser det lite dystrare ut sedan domen om köpstopp, men en ljusning kanske är i sikte där Barca försöker ta sig runt köpstoppet.

Unibet TV är gratis

Det enda du behöver göra för att få gratis tillgång till alla sportevenemang via live stream på Unibet TV är att du måste vara registrerad kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot. Exempelvis kan du sätta in 100 kr på Unibet kontor men det räcker att du har 1 krona kvar på kontot för att kunna se alla matcher i direktsändning. Kronan kan du låta ligga kvar där om du vill för att kunna se gratis på tv-kanalen framöver också. Om ditt konto är helt tomt till sista kronan, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Streamade evenemang anges på Unibet med en TV ikon, men du kan också filtrera i Unibets TV-kalender för att bara se streamade evenemang genom att markera ”Unibet TV” kryssrutan.

Till Unibet TV NU!

Unibet TV Lördag 24/01/2015

Kl. 16:00 Córdoba – Real Madrid
Kl. 18:00 Elche – Barcelona
Kl. 20:00 Atletico Madrid – Vallecano