Saint Etienne – Paris SG möts ikväll kl. 21:00 i en riktig toppmatch i Ligue 1. Se Zlatan Ibrahimovic och övriga spelare via gratis Live Stream på Unibet TV. Det är en mycket viktig match för både Saint Etienne och Paris SG då det bara skiljer en poäng mellan lagen i den franska ligatabellen. Matchstart kl. 21:00 söndag 25/1.

Till UNIBET TV!

Saint-Etienne

Saint-Etienne har spelat mycket stabilt den här säsongen vilket tagit dem till en fjärde plats en bit in i den andra hälften av säsongen 2014-2015. Man har visat att man är ett målsnålt lag och varken släpper till särskilt mycket bakåt samtidigt som en anfallsglad fotboll har visat med sin frånvaro. Kanske fick man sig en tankeställare i förra mötet med PSG i början av säsongen då man fick stryk mot Paris laget med förkrossande 5-0.

Paris SG

Paris SG har verkligen blandat och gett senaste månaden men man har trots ett par riktiga bottennapp lyckats hänga kvar i toppen på en tredje plats och har inför kvällens möte med Saint Etienne ett försprång på fem poäng att hämta igen efter ledande Lyon. Vinner man ikväll är man bara två poäng efter med lika många spelade matcher. Ligatvåan Marseille fick i fredags stryk av Nice och är precis nu tre poäng före PSG och fyra poäng före Saint-Etienne. Med andra ord har vi en kul match att se fram emot som du som sagt var kan se i direktsändning helt gratis via live stream.

Saint Etienne - Paris SG Live Stream kl. 21:00

Tufft motstånd väntar Zlatan Ibrahimovic och Paris SG i kvällens möte med Saint-Etienne.