Dagens bästa spel: Chelsea – Liverpool, bortalaget går vidare, odds 3,25
Land: England
Liga/Cup: Capital One Cup
Spelstopp: Tisdag 27/1 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Förra semifinalmatchen mellan Liverpool och Chelsea slutade som förutspått med -2,5 mål. Slutresultatet skrevs till 1-1 efter ett straffmål av Chelsea och en soloraid av Sterling för Liverpool. Då spelades matchen på Anfield och den dominerades kraftigt av hemmalaget.

I och med att det blev oavgjort är det riktigt spännande ikväll när lagen åter möts. Den här gången spelas matchen på Stamford Bridge och vore det inte för Chelseas fadäs i FA-cupen där man tappade ledning med 2-0 till 2-4 mot division ett laget Bradford, skulle jag säga att Chelsea är svårslagna på hemmaplan.

Med den senaste tidens resultat i åtanke och den stora dominansen från Liverpool senast, känns spelet på avancemang till finalen för Liverpool som ett givet spel. Alternativet betalar 3,25 gånger pengarna hos Bet365 och det spelas med medelstor insats och stark tilltro.

Liverpool kommer med ett starkt lag och det ryktas om att Sturridge finns på bänken . Dock räknar ingen med att han spelar. I övrigt har Liverpool ett mycket starkt lag och även de mest inbitna Chelsea-supportrarna bör dra öronen åt sig lite. Ett segerodds på 6,00 gånger pengarna för Liverpool lockar också och det får nog bli en slant på det för undertecknad!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

Du vet väl om att du kan se kvällens match mellan Liverpool – Chelsea i direktsändning på Bet365 Livestreaming.

//Seb