bet365

På fredagskvällen möter PSG på mittenplacerade Rennes i ligan och Unibet TV visar matchen i direktsändning med matchstart kl. 20:30. PSG vann den förra så viktiga ligamatchen mot Saint-Etienne med 0-1 borta. Nu som då visar Unibet TV PSG via live stream alldeles gratis för alla som registrerat konto hos Unibet. PSG har haft det lite tufft på sistone spelmässigt men kanske var matchen mot Saint-Etienne en vändpunkt för laget där man tog en oerhört viktig seger för att inte tappa mark mot topplagen. PSG tränaren Laurent Blanc vill dock se mer av samarbetet mellan Zlatan och Cavani på planen.

Unibet TV direktsänder alla PSG matcher

Det är väldigt få spelbolag som livesänder alla ligamatcher med PSG och Zlatan. Unibet är dock ett spelbolag som bestämt sig för att visa PSG:s matcher och vi är många som följer Zlatan Ibrahimovic med spänning. Vi har aldrig haft en bättre fotbollsspelare i Sverige och kanske aldrig någonsin kommer få uppleva något liknande? Så det är bara att passa på och njuta så länge Zlatan är kvar inom toppfotbollen och visar sina fotbollskonster i något av de största lagen ute i världen. Han har själv sagt att han närmar sig slutet på hans karriär och vem ska vi då följa i tv rutan på samma sätt som man följt Zlatan? men nu fortsätter vi njuta av Zlatan och PSG så länge vi kan och riktar in oss på matchen PSG – Rennes i Ligue 1 fredag 30/1 kl. 20:30.

Se PSG – Rennes på Unibet TV fredag 30/1 kl. 20:30 här!

Följ spelschemat för Zlatan och PSG under vintern och våren 2015. Är du intresserad av att se mer direktsänd fotboll eller annan sport via livestreaming så kika gärna in på vår menyrubrik Live Stream.

PSG truppen mot Rennes

BAHEBECK Jean-Christophe, CABAYE Yohan, CAMARA Zoumana, CAVANI Edinson, DAVID LUIZ, DIGNE Lucas, DOUCHEZ Nicolas, IBRAHIMOVIC Zlatan, LAVEZZI Ezequiel, LUCAS, MARQUINHOS, MATUIDI Blaise, MAXWELL, PASTORE Javier, RABIOT Adrien, SIRIGU Salvatore, THIAGO SILVA, VERRATTI Marco.

Zlatan-Ibrahimovic-PSG