Dagens bästa spel: West Brom – Tottenham, bortalaget vinner BLGM, odds 5,25
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 31/1 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Veckans semifinaler i Capital One Cup gav oss två underhållande matcher där till slut Chelsea och Tottenham stod som finalmotståndare. Chelsea tog en mycket snäv seger mot Liverpool och det kostade på ordentligt då Costa nu är avstängd tre matcher. Tottenham å sin sida tog sig vidare efter en mycket märklig match mot Sheffield United. Man tog ledningen, tappade den till underläge och lyckades sedan vända tillbaka till ett oavgjort resultat (genom en kontring av Eriksen).

Vi som såg Tottenham senast och vi som har sett Spurs de senaste veckorna vet att det ligger något att bubblar i laget. Harry Kane fortsätter att producera och någonstans börjar laget hitta rätt. Det som var spännande att se senast var hur Erik Lamela presterade och det ska bli riktigt spännande att se honom idag.

West Brom kommer till matchen med relativt starkaste laget och det innebär Berahino till vänster och Anichebe på topp. Ett lag som egentligen inte har särskilt mycket att komma med när laget ställ på sin spets. Tottenham kommer med i stort sett samma lag som i den senaste matchen. Skillnaden är att Chadli finns med i truppen igen efter att ha varit hemma i Belgien av personliga skäl.

Jag tror starkt på att Tottenham tar hem den här matchen. Man har tillräcklig offensiv kraft och mot ett lag som flyttar fram bör det finnas yta för Kane att löpa. Med Lamela och Eriksen i god form bör det kunna bli en seger för Spurs.

Jag väljer det intressanta spelet – Tottenham vinner och båda lagen gör mål till 5,25 gånger pengarna!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb