Luleå – Frölunda möts i årets CHL Final 2015 tisdagen den 3 februari med matchstart kl. 20:15 och du ser matchen via gratis Live StreamUnibet!

CHL Final 2015 Luleå - Frölunda Live Stream 3/2

Champions Hockey League blir bara större och större. Det var många hockeyintresserade som inte brydde sig särskilt mycket om CHL när säsongen 2014/2015 drog igång. CHL historien är som sagt var väldigt kort och många skeptiker sa i början att det inte kommer lyckas särskilt bra med att få ett större intresse kring dessa ishockeymatcher. Men intresset har ökat hela tiden och nu när det är finaldags så är intresset större än någonsin, i alla fall här i Sverige. Vi har ju två finallag från Sverige i tisdagens match mellan Luleå HF och Frölunda HC.

Luleå – Frölunda

Frölunda ligger i trea i SHL medan Luleå befinner sig på åttonde plats i tabellen så ska vi titta på detta så är det Frölunda som har favorittrycket på sig inför CHL finalen på tisdag. Men som vi vet så är en final alltid en final och som man så klyschigt brukar säga så kan allt hända.

Luleå Hockey mötte Örebro i sin sista SHL-match innan CHL finalen. Här vaknade Luleå till alldeles för sent i matchen men man var ändå nära på att kämpa till sig en seger som dock slutade i en förlust med mål i förlängningen av Örebro.

Genrepet för Frölunda Indians del blev inte heller direkt positiv när indianerna under lördagen föll med 4-2 på bortais mot Brynäs. Man ledde tidigt i matchen med 0-2 och allt verkade stämma men sedan hände något och scenförändringen blev total och man släppte alltså in fyra puckar i följd bakom sig.

Båda lagen förlorade sina genrep men man kanske hade tankarna på CHL finalen på tisdag. Vi får se vilket lag som blir en första historisk segrare i CHL.

CHL Finalen 2015 direktsänds på Unibet TV

För att se finalen i CHL mellan Luleå och Frölunda helt gratis behöver du bara vara registrerad kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot (gör en insättning på exempelvis 100 kr). Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Men ett tips är att du endast behöver ha kvar en ynka krona på kontot för att kunna se på Unibet TV när som helst dygnet runt. Vi har tidigare skrivit om att alla CHL matcher sänds via live stream på Unibet TV.

Streamade evenemang på Unibet anges i deras live-kalender med en TV ikon, men du kan också filtrera kalendern för att bara se streamade evenemang i listvyn genom att markera ”Unibet TV” kryssrutan.

TILL UNIBET LIVE-KALENDERN NU!