Dagens bästa spel: Arsenal – Aston Villa, bortalaget antal kort +2,5, odds 1,80
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Söndag 1/2 kl.14.30
Spelbolag: Bet365.com


Igår motsvarade i stort sätt samtliga ”större” lag sina förväntningar. Man Utd, Liverpool och Tottenham klarade sitt favoritskap och vann enkelt som planerat. Chelsea och Man City spelade kryss, vilket aldrig var särskilt långt borta på förhand. Att Chelsea dock åter igen visade fin inställning genom att parkera bussen är en annan historia.
Dagens match i Premier League och den som jag valt att uppmärksamma lite extra är den mellan Arsenal och Aston Villa. En match som på förhand har en given vinnare i hemmalaget. I startelvan hittar vi både Ramsey och Özil som var för sig flankerar den mycket formstarka lilla spanjoren Cazorla. Ett offensivt mittfält som verkligen inte går av för hackor.

På andra sidan står ett sargat Aston Villa som verkligen vet att det här är en av säsongens svåraste bortamatcher. Dock är inte allt nattsvart i det lila lägret. En av lagets nyckelspelare valde nyligen att sätta stopp för alla spekulationer och skriva på ett nytt kontrakt. Vilken spelare vi pratar om? Fabian Delph! Ja, den lilla hårdföre teknikern kommer nu att spela med Villa ytterligare fyra år.

Är det någon av alla spelare som aldrig viker ner sig i en match och som alltid har förmåga att höja sig rejält när större lag kommer på besök så är det just Delph. Mot dagens snabba och bollsäkra Arsenal-mittfält känns det verkligen inte långt ifrån med ett gult kort för heta Delph. Tillsammans med spelar ett försvagat lag som lätt blir desperat känns varningsspelet på +2,5 kort för Villa som ett säkert spel!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb