Dagens bästa spel: Liverpool – Tottenham, Harry Kane gör mål, odds 2,20
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Tisdag 10/2 kl.21.00
Spelbolag: Bet365.com


Det blev två riktigt spännande derbyn i lördags. Visst, den mållösa matchen mellan Everton och Liverpool går kanske inte till historien som den mest högoktaniga men den hade ändå karaktär. Bäst i Liverpool var utan tvekan unga Jordan Ibe. Kanske är det en ny Sterling/Sturridge-typ vi har i klubben?

Den andra matchen, den mellan Arsenal och Tottenham bjöd på desto mer action. Spurs och Harry Kane lyckades knipa till sig samtliga poäng och ser mer och mer ut som ett lag för topp fyra.

Trots Liverpools poängtapp mot Everton har hemmalaget för dagen en väldigt stark resultatrad i ryggen. Man har visat ett mer beslutsamt spel och med en Sturridge tillbaka i laget är det mungiporna uppåt.

Det blir dock ingen lätt match att möta Spurs på Anfield. Harry Kane har ett målsnitt som bara de absolut bästa spelarna i Europa mäktat med den här säsongen och laget spelar en offensivt stark fotboll. Spurs kommer dessutom till matchen med ordinarie manskap. Något som inte Liverpool har lyxen att göra. Både Lucas och Sterling kommer att missa matchen, det meddelades på presskonferensen innan matchen.

Till kvällens match har jag två spel som jag rekommenderar. Det ena är underspelet på antalet mål i halvtid -1,5 till 1.50 och det andra är att Harry Kane gör mål i matchen till 2,20! Båda bör ha relativt stor chans att gå in!

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb