Söndagens kanske mest spännande match på de brittiska öarna är nog den mellan Arsenal och Middlesbrough i FA-cupen. Ska Arsenal vandra vidare och ta sig an favoritskapet för att vinna cupen eller ska Boro skrälla till det ytterligare en gång?

Vi som såg Boro spela mot City fick verkligen se ett lag som man som motståndare verkligen inte ska ta lätt på. Boro spelar med fart och med självförtroende och detta har bland annat resulterat i att man är obesegrade i sina 19 senaste matcher och att man har vunnit sina sex senaste.

Arsenal är naturligtvis favoriter till seger enligt spelbolagen. Man har ett otroligt fint facit hemma på Emirates och man ställer upp med ett riktigt starkt lag här.

Trots Arsenals favoritskap enligt oddsen så vill jag verkligen höja ett varningens finger för Boro. Man satsar stort på FA-cupen och man vilade flera spelare i veckan för att kunna komma med ett slagkraftigt lag här.

Till matchen har jag hittat ett spel som jag verkligen vill rekommendera. Det är ett spel som bygger på ett mycket aggressivt Boro i första halvlek och som tar sin utgångspunkt i att det står 0-0. Spelet i fråga är dubbelchans i halvtid ”X2” till 1,90 gånger pengarna hos Bet365.com. Ett annat spel i samma anda är underspelet ”inga mål första 33 minuterna” till 1,83.

Matchen visas på TV10 och spelstopp är kl.17.00.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb