Till sist fick samtliga människor som har betydande inflytande i fotbollsklubben Aston Villa nog och gjorde något som skulle ha gjorts för flera månader sedan. De bestämde sig för att det Paul Lambert gjort sitt på Villa Park. Ut med det gamla och in med något (förhoppningsvis) mycket bättre. Att resultatet blev Tim Sherwood (tidigare Spurs) var väl kanske inte var supportrarna hoppades på egentligen men man kan som sagt inte få allt här i livet.

Säga vad man vill om Sherwood men han kan åtminstone engelsk fotboll och det han kan bäst är enligt uppgifter att svetsa samman ett omklädningsrum.

Idag ställs Sherwood inför den första riktigt stora utmaningen som Villa-manager. Hans Aston Villa ska nämligen ta emot ett svårslaget Leicester. Matchen ska avgöra vem som tar sig vidare i FA-cupen och för göra lag som bland annat Liverpool och Blackburn sällskap.

Båda lagen mönstrar sina starkaste elvor och för Villa handlar det om en anfallstrio som stavas Gil, Benteke och Agbonlahor.  Eventuellt spelar Vlaar åter i backlinjen, vilket naturligtvis är av godo.

Mitt spel på denna drabbing är att Villa med Sherwood i spetsen tar en efterlängtad seger och avancerar i cupen. Även de mest formsvaga lag har genom åren visat vilken positiv effekt det kan ha att byta manager.

Seger för Aston Villa betalar hela 2,50 gånger pengarna hos Bet365.com. Matchen visas på TV10 och spelstopp är kl.13.30.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb