Ikväll ska Liverpool göra vad de kan för att plocka hem en europeisk titel den här säsongen. Det blev som bekant uttåg ur CL med dunder och brak sedan man misslyckats kapitalt med att leva upp till förra säsongens fina spel (åtminstone i inledningen av säsongen då gruppspelet avgjordes).

Kvällens motståndare som Liverpool måste ta sig förbi är Besiktas. Trots att lottningen inte är den enklaste är Besiktas långt ifrån ett bättre lag än vad Liverpool är. Särskilt inte som att Liverpool åter har hittat formen.

Liverpool är favoriter till seger i den här matchen sätt till oddssättningen. Man är det med all rätt också. Dock är oddset för seger relativt högt med tanke på utgångsläget. Stort spelvärde finns alltså än på den raka ettan!

Liverpool dras med en del skador på nyckelspelare men ersättarna bör klara uppgiften.  Det största frågetecknet och egentligen den ända riktiga flaskhalsen i spelet är att Balotelli förväntas starta på topp. Tur är väl då att Besiktas saknar två mittbackar och deras ordinarie målvakt. Dessutom kommer anfallsbekantingen Demba Ba (ja han spelar i Besiktas efter att ha dumpats av Chelsea) kommer tillbaka efter skadeuppehåll.

Liverpool kommer att gå för seger men än mer för att inte släppa till något bakåt. Turkiska lag är som bekant starka på hemmaplan och en måstematch ”att vinna borta” vill man således undvika.

Spelet: Liverpool vinner till 1,56  Bet365.com

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb