Varje vecka undrar säkert många med mig ”när” West Ham kommer att klappa igenom och sakta segna ner till den åttonde-nionde plats som de så aktivt har prenumererat på de senaste säsongerna. Varje vecka som går gör dock The Hammers allt de kan för att motbevisa kritiker som mig och de fortsätter sin resa mot Europaspel nästa säsong.

Utan att placera West Ham i fritt fall tror jag att början på en tyngre period kommer nu och starten på denna är dagens match mot Tottenham. Matchen är först ut idag (innan Everton – Leicester och sedan Soton – Liverpool). West Ham kommer till White Hart Lane utan Carroll, Amalfitano och Nené som samtliga är skadade. Därtill har de en hel drös med spelare med ett frågetecken, exempelvis Kouyaté, Sakho, Reid, Collins och Jarvis. I Tottenham är skadelistan helt blank – samtliga spelare finns tillgängliga.

Förutom det positiva skadeläget i sig är det framför allt en viktig aspekt som jag tror kommer att fälla avgörande här. Denna aspekt stavas Harry Kane som efter att ha vilats i senaste matchen bör vara tänd på alla cylindrar till den här matchen. En spelsugen Kane med en hysterisk målform betyder seger för Tottenham.

Skulle inte Kane göra jobbet så bör man kunna lita till Eriksen och Chadli en sån här match med West Ham som garanterat kommer att vara mer försvarsinriktat.

Spelet:Tottenham vinner matchen till 1,80 @Bet365.com

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb