I eftermiddag är det cupfinal av den mindre sorten då Chelsea och Tottenham ska göra upp om vem av de båda som kommer att lyfta bucklan i Capital One Cup. Chelsea är av naturen storfavoriter till titeln men har inte övertygat så det hiskeligt den senaste tiden. Å andra sidan har inte Tottenham det heller så nog ska oddsen ligga ordentligt till Chelseas favör till att börja med.

Matchen startar kl.17 och visas i TV10 för alla som vill följa den live.

Att vinna en pokal på något sätt är alltid stort, även om det är den forna ligacupen det gäller. Om inte laget i sig vinner något vidare på att kamma hem titeln som cupmästare i den lilla av de två inhemska engelska cuperna så är det alltid av största vikt för fansen att få lyfta en pokal. Den som tror att något av lagen underskattar vinsten av vinna dagens final den gör således ett stort misstag.

Det som lockar mig till spel i den här matchen är underspelet på antalet mål i de första 28 minuterna av matchen. Jag tror på en försiktig start där lagen kommer att känna sig fram lite. Spurs kommer att vilja ligga rätt i positionerna och Chelsea kommer att vilja ta tag i taktpinnen och behålla bollen i matchens inledning. Ett sådant scenario bäddar för vinst till 1,80!

Spelet: Inget mål första 28 minuterna, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb