PSG möter på lördag nästjumbon Lens i franska ligan Ligue 1 och matchen direktsänds via Live Stream på Unibet TV med matchstart kl. 17:00.

PSG – Lens Live Stream med Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic PSG - Lens Live Stream

I onsdags vann PSG kvartsfinalmötet i franska cupen mot Monaco med 2-0 och man är därmed vidare till semifinal. Målen gjordes av David Luiz och Edinson Cavani i en match som saknade vår svenska världsanfallare Zlatan Ibrahimovic. Närmast väntar en viktig ligamatch mot Lens på lördag och det är en match som PSG ska vinna och allt annat än tre poäng i den matchen är uselt. Dessutom får man tillbaka både Zlatan och mittfältsmotorn Thiago Motta. Här gäller det för dessa två herrar att återigen komma i fin matchform då årets hittills kanske viktigaste match står för dörren, nämligen returmötet i åttondelsfinalen mot Chelsea på onsdag i Champions League. Då gästar man London och 1-1 resultatet från första matchen utgör förutsättningen inför drabbningen med Mourinhos mannar. PSG tränaren Laurent Blanc har strategin klar inför kommande uppgifter och om matchen mot Lens säger Blanc”Vi behöver tre poäng på lördag mot Lens. Med all respekt för Lens så är segern ett måste. Vi spelar på hemmaplan och jag hoppas på högsta motivation och beslutsamhet av spelarna för att vinna matchen och sedan kan vi fokusera på Champions League-match mot Chelsea efter det. Lens kommer att göra allt de kan för att få med sig en eller flera poäng. Så vi förbereda oss på bästa sätt och ta matchen på stort allvar.”

TILL UNIBET LIVE STREAM KALENDERN NU!

Så här sänds alla Ligue 1 matcher i helgen

Fredag 6 mars 2015 kl. 20:30
Toulouse FC – Olympique de Marseille

Lördag 7 mars 2015 kl. 17:00
Paris Saint-Germain – RC Lens

Lördag 7 mars 2015 kl. 20:00
SC Bastia – OGC Nice
SM Caen – Girondins de Bordeaux
Evian TG FC – AS Monaco
Stade de Reims – FC Nantes
Stade Rennais FC – FC Metz

Söndag 8 mars 2015 kl. 14:00
AS Saint-Etienne – FC Lorient