Arsenal arbetar just nu för högtryck för att komma i gott slag inför det smått omöjliga läget i CL där man ska försöka vinna över Monaco. På vägen kan de således behöva alla laddning de kan få. En tydlig seger mot ett West Ham i fritt fall är precis den väg man bör gå.

Att allt talar för en stabil hemmaseger här står klart inte minst när vi blickar mot de båda lagens ligaform. Arsenal är riktigt starka på Emirates och har vunnit sina sju senaste matcher i Premier League. De har dessutom vunnit sina nio senaste matcher mot West Ham!

Arsenal mönstrar ett riktigt starkt lag och kommer att vilja ha igång kreativiteten rejält. Giroud ska leverera på topp och laget ska spela finurligt. I detta lilla Londonderby bör man ha alla chanser i världen. Detta stärks också av det faktum att West Ham saknar Valencia på topp och förmodligen ven Song på mittfältet. Två oerhört viktiga spelare som tillsammans med Andy Carolls frånfälle gör Hammers väldigt sårbara (läs också ineffektiva).

Spelet på den raka ettan är på tok för dåligt för att ha spelvärde så därför blickar jag istället mot att Arsenal leder i halvtid och vinner matchen.

Spelet: Arsenal leder i halvtid och vinner matchen, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb