Lördagens sena match i Premier League (18.30) är en match som innehåller ett fint odds för oss som letar spelvärde. Matchen i fråga är den mellan Burnley och Manchester City och trots att skrälloddset för hemmalaget lockar med sin storhet så är det bortaoddset som vi lutar oss mot.

Manchester City är helt enkelt numret för stort för Burnley som allt mer ser ut att ha hämtat in verkligheten från Premier League. Det är inte helt lätt att hålla sig flytande under en hel säsong. Särskilt inte då skador och annat gör sig gällande.

Den här matchen är som gjord för att City vinner med två måls marginal. Överraskningseffekten som Burnley kom med i början av säsongen är borta och Man City vet mycket väl vad man möter när man gäster Burnley.

Manchester City kommer med ett fullt lag och en mycket stark startelva. Bland annat är Toure tillbaka och kommer tillsammans med Aguero att vara ett rejält hot för försvarslinjen i hemmalaget. Den raka tvåan i matchen saknar inte egentligen spelvärde för den som letar efter en stabil banker (1,45) men City vinner detta med två mål och då betalar asian -1 bättre!

Spelet: Man City vinner -1 asian, 1,78 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb