Idag väntas en härlig match mellan Man Utd och Spurs på Old Trafford. Matchen är enligt oddssättning en till hemmalagets fördel men jag tänker tvärtom. Anledningen? Ja, läs själva och begrunda.

Det är inte mycket som går Uniteds väg just nu. Debaclet i FA-cupen kröntes av att Di Maria drog på sig en avstängning. Därtill är Evans också borta på grund av avstäning och Van Persie är skadad. Som om allt detta inte vore nog kommer nu också rapporter om att det finns vissa skadebekymmer för Rojo i mittförsvaret. Ja, det blir sannerligen inte lätt för Rooney och de andra. Att det inte står helt rätt till syns kanske allra tydligast när Falcao spelar med Uniteds U21-lag… en spelare som har dryga 2,5 miljoner i veckolön.

När det gäller Spurs så har man ett intakt lag utan skador. Man kan således ställa upp med en riktigt stark elva där Harry Kane ska står för målproduktionen som på numera klassiskt manér. Som extra morot till att Spurs faktiskt vinner detta hittar vi när vi kikar på tabellen. Vinner Tottenham är man uppe på samma poäng som United. Spurs har med andra ord allt att vinna här.

Spelet: Tottenham vinner matchen, 4,00 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb