Mycket spelbart denna Lördag men det finns ett lag som jag kommer lägga lite extra krut på.

Handikappsspel på Southampton

Southampton har ett ligans bästa försvar och har sett riktigt bra ut i sitt presspel. Man tryckte tillbaka Chelsea senast i första halvlek på Stamford Bridge och hade bud på flera mål där. Sadio Mané var strålande och med lite bättre skärpa hade han förvaltat något av sina lägen. Nu möter man Burnley som har haft det svårt i bortaspelet den här säsongen. Jag tror Southampton som jagar Champions League plats kommer köra över Burnley här.

handikappsresulatat southampton burnley

Vi kommer spela Southampton vinna med 2 till fina oddset 2.25 hos bet365 till medelinstats. Southampton – Burnley innehåller hela 120 extraspel hos bet365 och vi har även hittat ett intressant hörnspel som vi kommer att testa. När man sett Southamptons matcher så har man rivstartat med hög press på sin motståndare och förmodligen lär inledningen bli likadan idag. Därför kommer vi testa att det blir en hörna för något av lagen innan 9 spelade minuter till oddset 1.83 hos bet365 till medelinsats.

hörnspel southampton

 

Så Southampton fixar helt enkelt lördagsbiffen åt oss..

Hur spelar ni? tror ni också på Southampton mot Burnley? Vi tror även på dem på veckans stryktipsförslag!

southampton