Live Stream Fotboll Lördag 21 mars med Fernando Torres i Atletico Madrid

Kommer Fernando Torres i Atletico Madrid hitta målet mot Getafe i spanska ligan i eftermiddag?

Idag lördagen den 21 mars kan vi se flera toppmatcher via gratis live stream från bland annat fotbollsligor i England, Spanien och Frankrike. Redan klocka kvart över ett idag ser vi direktsändningen av toppmötet i engelska Championship mellan ligatrean Bournemouth och tvåan Middlesbrough. Bara någon timme efter slutsignalen i den matchen kan vi se fram emot när nuvarande Championshipledarna Watford tar emot åttondeplacerade Ipswich Town klockan fyra. Samtidigt som Watford ska försöka befästa sin ledning i den engelska andradivisionen spelas det matcher med topplag i både den franska och spanska ligan i form av Lyon – Nice och Atletico Madrid – Getafe. Lyon ska försöka återta serieledningen i Ligue 1 från PSG som igår vann sin match över Lorient med 3-1 där Zlatan gjorde alla tre målen för sitt Paris SG. Atletico Madrid har i år det lite tuffare än föregående säsong när man inte riktigt är med och krigar om förstaplatsen. Fyra i tabellen och nio poäng efter serieledarna FC Barcelona gör att varje match måste vinnas om man ska ha en mikroskopisk chans att vara med i titelracet. Senare under kvällen avlöper den ena matchen efter den andra med spansk ligafotboll.

Är du intresserad av att se ännu mer direktsänd sport så hjälper vi dig med spelbolagens utbud gällande livestreamade sportevenemang inom exempelvis fotboll, ishockey, basket, tennis, och massor av andra sporter. Till och med Dart från världens största dartliga visas!

Dagens live stream fotboll 21 mars

 

Se här schemat med utvalda matcher för kvällens live stream fotboll hämtat från Bet365 Sport:

Kl. 13:15 Bournemouth – Middlesbrough

Kl. 16:00 Atletico Madrid – Getafe

Kl. 16:00 Lyon – Nice

Kl. 16:00 Watford – Ipswich

Kl. 18:00 Rayo Vallecano – Malaga

Kl. 20:00 Levante – Celta

Kl. 22:00 Ath Bilbao – Almería

Kl. 22:00 Granada – Eibar

…betydligt fler matcher som visas i direktsändning hittar du i livestreaming schemat hos bet365.