En av lördagens mest givna segerkandidater måste ändå Londonlaget Arsenal stå för då man gästar ett otroligt desarmerat Newcastle. Sedan uttåget ur CL kan vi inledningsvis räkna med att Gunners är rejält revanschsugna. Fokus ligger nu på inhemskt spel.

När detta uppenbara faktum är utrett är det bara att blicka in på det miserabla som Newcastle står för att segerspelet Arsenal  ska vara motiverat till 100%. Till att börja med är formen för Magpies inte särskilt bra. Man har också varit väldigt beroende av Cisse på topp när man har tagit sina poäng. Just Cisse är avstängd även i denna match.

Därutöver saknar Newcastle kapten Colo i backlinjen samt en hel drös med andra spelare. För att nämna en av de viktigaste – Tiote på mitten. Totalt kommer Newcastle till spel med endast 13 seniorspelare!

Arsenal kommer till matchen med en ruggigt stark elva som med lätthet bör klara av att göra 2-3 mål här utan problem. Newcastles enda chans är som jag ser det att någon i Arsenal skulle få rött kort tidigt i matchen eller att man backar hem och får med sig en heroisk en-poängare genom 0-0.

Om du är Arsenalsupporter kanske du till och med vill lira Arsenal vinner -2 asian till 3,40 då det bör finnas god chans.

Spelet: Arsenal vinner matchen, 1,65 @Bet365.com

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb