Gårdagens segerspel på Arsenal satt fint och var egentligen aldrig riktigt hotat trots en liten smärre offensiv från Newcastle. Grattis till er som ryggade denna stensäkra spik!

Idag är det dags för två andra CL-utmanare att göra sitt yttersta för att ta sig ett steg närmare att befästa en plats i topp fyra i Premier Leauge. Lagen jag talar om är Liverpool och Manchester United och matchen startar kl.14.30 (spelstopp för pre-bets).

Liverpool kommer till matchen med ett ruggigt starkt defensivt facit de senaste veckorna. Manager Rodgers formation 3-4-1-2 har gått riktigt bra och säsongens formsvacka är nu sedan länge borta. Faktum är att senast Liverpool förlorade en ligamatch så var det just den mot Man Utd på Old Trafford i december.

Samma lycka har det kanske inte varit för Man Utd som hela tiden brottas med formsvackor på spelare och ett illa tajmat försvarsspel. Den senaste tiden verkar dock åtminstone Rooney hittat formen så kanske att det tänts ett litet ljus i den röda maskinen.

Med två lag som desperat kommer att göra vad de kan för att knipa tre poäng tror jag på en jämn tillställning i första halvlek. Liverpool kommer att vilja koppla greppet och behålla bollen inom laget, åtminstone för att kunna stå emot Man Utds förväntade forcering de första 15. Mitt spel är således att matchen står 0-0 de första 29 minuterna!

Spelet: Inget mål de första 29 minuterna, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb