Är du ett stort fan av antingen PSG, Real Madrid eller FC Barcelona så kan du idag söndag 5 april se dem spela i direktsändning på Unibet TV helt gratis. Det är en tidig match mitt på dagen och två kvällsmatcher som står på TV-menyn denna söndag.

Till Unibet TV här!

PSG, Real Madrid och FC Barcelona

Real Madrid – Granada FC kl. 12:00

Först ut idag av de tre storlagen är Real Madrid som spelar en tidig lunchmatch mot Granada FC redan kl 12:00. Real Madrid ligger i nuläget på andra plats i La Liga fyra poäng bakom serieledaren FC Barcelona. Man tar emot nästjumbon Granada FC som bör bli en munsbit för Madrid laget om man bara fokuserar och tar matchen på tillräckligt stort allvar. Intressant i matchen kan bli att se om Cristiano Ronaldo hittar tillbaka till sin så tidigare fina form. Vi får också se en intressant comeback av James Rodrigues efter hans skadefrånvaro. Matchen är verkligen en måste-vinna-match för Real. Real Madrids startelva: Casillas – Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Kroos, Rodriguez – Bale, Benzema, Ronaldo.

Celta Vigo – FC Barcelona kl. 21:00

Serieledaren FC Barcelona med Messi, Suarez och Neymar i spetsen beger sig idag till staden Vigo i nordvästra Spanien för match mot Celta Vigo. Hemmalaget Celta befinner sig i dagsläget på en mittenplacering i La Liga-tabellen. FC Bartcelona är inne i en riktigt fin form där alla deras stjärnforwards har lyckats näta på sistone och kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Celta kommer till spel med en vinst över Levante nu senast i ligan.

Marseille – Paris S.G. kl. 21:00

Oj, ikväll är det sannerligen en stormatch vi har nöjet att se i den franska ligan mellan Marseille och Paris Saint-Germain. Det här är ett så kallat klssikermöte som benämns ”Le Classique” i den franska ligafotbollen och nu om någon gång borde Zlatan Ibrahimovic komma heltaggad till en match. Kvällens match gäller oerhört mycket då Lyon igår vann sin match och återigen har tagit över serieledningen före just PSG på andra plats och Marseille på tredje. När det dessutom är ett möte med en av huvudkonkurrenterna om ligatiteln som ska spelas så här sent på säsongen kan det få mer eller mindre direkt avgörande betydelse för utgången av hela ligasäsongen i Ligue 1 2014/2015.

PSG, Real Madrid och FC Barcelona på TV söndagen 5 april 2015