Onsdag 8/4 kl. 20:45 är det dags för match i FA-Cupen mellan Blackburn – Liverpool och du ser matchen i direktsändning på Bet365 Livestreaming. Vinnaren i matchen går vidare till FA-Cupens ena semifinal och får där möta Aston Villa. I den andra semifinalen spelar överraskningen Reading mot formstarka Arsenal. Egentligen skulle det redan varit klart vilket av lagen som kommer möta Aston Villa i semifinalen men första mötet mellan Liverpool och Blackburn slutade 0-0. Så därför blir det returmöte nu men med Blackburn som hemmalag istället.

FA-Cupen Blackburn - Liverpool Live Streaming 8/4

Blackburn – Liverpool intressant på många sätt

Liverpool får man säga inte har levt upp till förväntningarna riktigt denna säsong i ligan och man ligger så här nära avgörandet i ligan på femte plats. Dock är man med och spelar om viktiga placeringar för vidare Europacup spel nästa säsong. Men jämför man med fjolårets fina Premier League säsong 2013/2014 då man slutade på andra plats knappt slagna av mästarna Manchester City så är det en bit ifrån vad de förhoppningsfulla fansen hoppats på inför säsongen 2014/2015. Nu går Liverpool tränaren Brendan Rodgers ut och säger inför mötet med Blackburn att FA-Cupen hela tiden varit ett av de största målen den här säsongen. Blackburn som ligger tia i andradivisionen Championship har tvärtom gentemot Liverpool verkligen överträffat allas förväntningar den här säsongen när man nu spelar ett returmöte mot Liverpool i en direkt avgörande match om en semifinalplats i FA-Cupen. För oss som gillar engelsk fotboll så kommer matchen Blackburn – Liverpool att bli en hyperintressant tillställning där ovissheten om utgången av matchen är påtagligt stor. Det här är också en av de allra sista heta matcherna som vi får se legendaren Steven Gerrard göra i Liverpool tröjan, om han nu får spela vill säga. Så vi är många som inte vill missa att kolla på Blackburn – Liverpool vilket vi kan göra på Bet365.

Till Bet365 Livestreaming här!

För att se direktsänd sport med bland annat Blackburn – Liverpool på Bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund och har lite pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr som du kan ha stå på kontot om du vill). Bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds som du kan kombinera med din live stream.

Ha en god fotbollsstund!