Här kan du se alla MMA matcher i lördagens gala UFC Fight Night Kraków 11 april på live stream TV. Huvudnumret är fighten Gabriel ”Napao” Gonzaga vs. Mirko ”Cro Cop II” Filipovic.

Live Stream: UFC Fight Night Kraków 11 April

Gabriel ”Napao” Gonzaga vs. Mirko ”Cro Cop II” Filipovic.

 UFC Fight Night: Gonzaga – Cro Cop

Det är första gången någonsin som UFC (Ultimate Fighting Championship) kommer till Polen och Kraków Arena i Kraków den 11 april vilket blir historiskt både i UFC:s historia såväl som för Polen. Vi ser fram emot en tuff gala med massor av intressanta fighter i UFC Fight Night Kraków. Fansen till huvudnumrets båda fighters har sett fram emot detta möte länge. Det är nämligen en returfight som man tvingats vänta på i flera år. Kroatiske superstjärnan Mirko Cro Cop återvänder till Octagon för första gången sedan 2011 och möter nu brasilianaren Gabriel ”Napao” Gonzaga som chockade världen genom att besegrade honom 2007. Men det finns fler intressanta matcher i denna UFC gala och UFC Fight Night Kraków galan sänds i direktsändning på Unibet TV!

Matcherna i UFC Fight Night Kraków

Dessa matcher kan du se via gratis live stream på Unibet TV:

Kl. 21:00 Joanne ’JoJo’ Calderwood vs Maryna ’The Iron Woman’ Moroz

Kl. 21:15 Pawel ’Plastinho’ Pawlak vs Sheldon Westcott

Kl. 21:30 Jan Blachowicz vs Jimi ’Poster Boy’ Manuwa

Kl. 22:00 GABRIEL GONZAGA vs MIRKO FILIPOVIC

Gonzaga och Cro Cop 2 inför fighten på lördag