Under lördagen 11 april 2015 spelar FC Barcelona, Real Madrid och PSG matcher som du allihop kan se via live streaming på Unibet TV. Se Zlatan, Messi och Ronaldo in action!

FC Barcelona, Real Madrid och PSG streaming

FC Barcelona, Real Madrid och PSG på TV

PSG spelar final i franska Ligacupen, Real Madrid har en måste match mot Eibar för att inte vara borta i fighten med FC Barcelona om ligaguldet. Barca spelar just nu bländande fotboll med topptrion Messi, Naymar och Suarez i toppform samtidigt! All action ser du på Unibet TV helt gratis utan andra krav än att du måste registrera konto och ha en liten slant insatt på ditt konto för att kunna se all streamad sport som erbjuds i Unibets Live-kalender.

Kl. 16:00 Real Madrid – Eibar i La Liga

Real Madrid är tvåa i La Liga, fyra poäng efter FC Barcelona. Det finns inget utrymme för misstag och tappade poäng i det här skedet av säsongen. I eftermiddag tar ”marängerna” emot fjortondeplacerade Eibar på sin hemmaarena Santiago Bernabéu-stadion. Vi har nöjet av att få se Cristiano Ronaldo i denna match och det först efter att avstängningen som han ådrog sig på grund av hans gula kort senast i matchen mot Rayo Vallecano nu har upphävts.

Real Madrid truppen mot Eibar

Målvakter: Casillas, Keylor Navas och Pacheco.
Försvarare: Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa och Nacho.
Mittfältare: Lucas Silva, Modric, Isco, Illarra och Javi Muñoz.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Jesé, Benzema och Chicharito.

Kl. 20:00 Sevilla – FC Barcelona

Ikväll har FC Barcelona en mycket tuff match att vänta sig i La Liga fotbollen när man på bortaplan möter femteplacerade Sevilla som radat upp vinster på sistone. Det är således två mycket formstarka lag som möts och vi kan konstatera att något av lagens segersviter kommer brytas. Ja, kanske till och med båda lagens om matchen slutar oavgjort. Något som kan komma att påverka FC Barcelona inför kvällens möte med Sevilla är att man är inne i en period med många matcher och Barca-tränaren Luis Enrique behöver här ta ställning till om han kan köra för fullt med bästa startelvan i alla matcher eller om han kan småchansa lite med att vila någon eller några av storstjärnorna. Dock får man väl säga att i våra ögon så känns det kanske inte riktigt som en ”småchansning” när man har en hel trupp av spelare i världsklass. Men som alla vet så är vissa spelare bättre än andra även på den här nivån. En lite intressant anekdot kring Barca och kombattanten Real är att Barca anfallaren Luis Suarez valde just Barca före ligakonkurrenten Real Madrid när han i somras flyttade från Liverpool och kan bli en starkt bidragande orsak till att det blir FC Barcelona som står som La Liga mästare när säsongen 2014/2015 är till enda.

FC Barcelonas trupp mot Sevilla

Ter Stegen, Bravo, Alves, Adriano, Alba, Mathieu, Piqué, Bartra, Sergio, Mascherano, Xavi, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Pedro, Neymar Jr, Messi and Luis Suárez.

Kl. 21:00 Final i Franska Ligacupen Bastia – PSG

Zlatan har precis fått reda på sin dom för den uppmärksammade utskällningen av en domare efter en ligamatch för en tid sedan. Domen löd fyra matchers avstängning varpå Zlatan uttryckte att det är en skam för fotbollen. Nu närmast lördag 11/4 kl. 21:00 har han och PSG dock siktet inställt på att vinna den franska ligacupen där PSG ställs mot Bastia. I och med avstämningen som Zlatan fick på fyra matcher och börjar gälla från och med nu på måndag så går han miste om viktiga ligamatcher och kan endast vara med på de tre sista matcherna för säsongen. Det kan med andra ord bli en rafflande avslutning på Ligue 1 2014/2015. Även onsdagens första kvartsfinalmatch mot FC Barcelona missar Zlatan efter sin avstängning för det röda kort han ådrog sig i returmötet mot Chelsea i åttondelsfinalen.

Njut nu av FC Barcelona, Real Madrid och PSG streaming denna underbara fotbollslördag!