Tävla om en resa för två till Atlético Madrid-Barcelona

Nu har du chansen att se högklassig spansk toppfotboll. Tävla om en resa till Madrid och toppmötet Atlético Madrid-Barcelona den 17 maj då näst sista omgången för säsongen spelas i La Liga. Det är en match som kan bli avgörande för var ligatiteln hamnar. Du och en vän får nu chans att vara på plats på Atléticos hemmaarena Vicente Calderón och se matchen live.

Just nu ger NordicBet dig möjligheten att vinna en fantastisk resa till Madrid. Flyg, hotell och biljetter till mötet Atlético Madrid-Barcelona – allt ingår.

Och NordicBet kommer att dra hela fem vinnare som alla får ta med sin bästa vän på resan. Visst låter det riktigt bra!

Hur du ska göra för att vinna en resa till Madrid

Du behöver först och främst anmäla dig att du vill vara med. Det gör du genom att gå till NordicBets hemsida här och logga in (registrera nytt konto om du är ny spelare på NordicBet) samt leta fram erbjudandet om tävlingen och anmäl dig.

Därefter ska du spela på fotboll vilket du kan göra under varje dag resten av månaden. Varje dag du lägger en kupong som innehåller minst två fotbollsmatcher och som har en insats av minst 10 euros/100 kronor så ger NordicBet dig en lott till deras lottdragning.

Gör du ett spel varje dag som kampanjen pågår kommer du att ha maximala 23 lotter i lottdragningen när NordicBet sedan ska lotta fram fem lyckliga vinnare den 4 maj.

Så ta chansen och börja göra dina spel på fotboll så snart som möjligt. För det är många som vill se världsstjärnor som Antoine Griezmann, Mario Mandzukic och Koke i Atletico samt Neymar, Luis Suarez och den största av dem alla Lionel Messi i Barcelona.

ANMÄL DIG NU
Så här gör du:

1. Logga in på ditt konto (Nya spelare registrerar nytt konto) och anmäl dig till tävlingen.
2. Lägg ett kombispel med minst två fotbollsmatcher för minst 10 euros/100 kronor för att få en lott lotteriet.

Du kan få en lott per dag under kampanjen som pågår 8. – 30. april.
Håll tummarna den 4 maj då NordicBet lottar fram fem lyckliga vinnare som får åka till Madrid.

Fotboll Live Streaming

Läs om hur du kan se den här matchen och massor av andra fotbollsmatcher via gratis Live Streaming.