Det är sannerligen en riktig måstematch som väntar idag när de båda storlagen från Manchester ska mötas för en ordentlig tuppfight i Premier League. United ligger på en obekväm tredjelplats med 62 inspelade poäng i bagaget. City ligger fyra med 61 inspelade poäng. En trepoängare här och oddsen för att det blir CL-spel nästa år ser betydligt ljusare ut för det vinnande laget.

United får sägas vara favoriter inför matchen. Dels spelas den på Old Trafford och dels har United en betydligt bättre form än City. Att United står för favoritskapet märks också på oddssättningen som sätter United i förarsätet med 2,60 gånger pengarna jämfört med 2,90 för City.

United kommer inte att göra särskilt många ändringar. Van Persie, Falcao och Di Maria förväntas fortsätta vid sidan om startelvan och Rooney får förtroendet på topp. För nog kan man räkna med att Van Gaal inte vill rucka för mycket på ett vinnande lag.

City saknar i stort sett bara Bony och kommer att ställa upp med i stort sett samma mannar som i den senaste förlustmatchen mot Crystal Palace.

Det spelet som intresserar mig mest i detta heta derby är ett överspel på att båda lagen gör mål. Båda lagen har gedigen offensiv med kliniska avslutare.  Spelet spelas relativt tungt till fina 1,61!

Spelet: Båda lagen gör mål, 1,61 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb