För Liverpool kommer kvällens match mot Newcastle som en skänk från ovan. Åtminstone om man ser till de tidigare tuffa drabbningarna och tillika förlustmatcherna mot Man Utd och Arsenal. Liverpool har förhoppningsvis laddat om efter att ha vila en vecka från spel. Med förluster för Tottenham och Manchester City är det nu ett guldläge för Liverpool att klättra mot 4:e platsen. Den som nu City sitter och trycker på. En seger är således ett måste om inte CL-drömmen ska vara över. Det gäller att gripa chansen när den kommer.

Liverpool är favoriter inför matchen, dels på grund av att matchen spelas på Anfield men framför allt på grund av att man har en betydligt starkare elva att ställa ut på planen. Man får tillbaka Can från avstängning men får fortsatt klara sig utan Gerrard och Skrtl.

Newcastle kommer till matchen med ett tungt skadeläge. Flera viktiga spelare är borta från spel och lagkapten Collo i backlinjen är avstängd.

Dagens spel är att Liverpool leder i halvtid och att de sedan vinner matchen. Det som också talar för spelet är att Newcastle har förlorat i halvtid och sedan i fulltid i sex av sina senaste åtta bortamatcher. Med Liverpools lag för dagen borde spelet sitta säkert!

Spelet: Liverpool vinner HT/FT, 1,90 @Bet365.com

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Seb