Guldjakten i Premier League fortsätter, och vi har en riktig drömmatch framför oss i helgen då två formstarka lag drabbar samman på Stamford Bridge under lördagen. Manchester United har inte lyckats besegra Chelsea på de 7 senaste matcherna. Kommer segern nu till oddset 3,85 hos Unibet?

Chelsea - Manchester United Premier League

Flera andra härliga matcher i Premier League under helgen, ett formsvagt Newcastle tar emot Tottenham, och matcherna mellan dessa två brukar bli oerhört sevärda med mängder av mål. Kan det bli en målrik historia igen? Över 3,5 mål i matchen betalar 3.15!

Allsvenskan fortsätter med det laddade Göteborgsderbyt mellan Häcken och IFK Göteborg?Häcken har inte lyckats besegra IFK Göteborg sedan 2011, lyckas man nu med det meriterade nyförvärvet Lugano i laget? 3.30 betalar en Häcken vinst.

Även i övriga Europa har vi fina matcher att se fram emot under helgen, till exempel i Primera Division där Barcelona tar emot ett svårslaget Valencia som faktiskt vann här förra säsongen med 3-2. En repris på det resultatet betalar hela 51 gånger pengarna!

Lazio gästar Turin och serieledande Juve under lördagen i Serie A. Det skiljer för tillfället 12 poäng mellan lagen. Kan Lazio knappa in på Juve?

Givetvis inte heller att förglömma det mäktiga Milanoderbyt mellan Inter och Milan. Oavgjort nära till hands? 3,35 betalar krysset.

Alla odds är hämtade från Unibet.

Lycka till med dina spel!