bet365

Så har det äntligen blivit dags. Den stora matchen mellan två av seriens kanske formstarkaste lag (ja, jag bortser medvetet från Arsenal). Chelsea står som serieledare och kommer att ha huvudet högt när man ikväll tar emot de röda djävlarna från Manchester. Ett United som för närvarande ligger och myser på en tredjeplats i serien, snäppet framför ärkerivalen Man City.

Chelsea kommer från en hårnålsseger senast mot Queens Park Rangers. Målet prickades in i matchen sista självande minuter. Bortalaget för dagen kommer från en betydligt klarare seger då man enkelt (får man väl säga) avfärdade Manchester City. Rooney var i högform och laget tycks nu verkligen vara i balans. Frågan är om man är det även idag när det är Chelsea som dukat bordet?

Oddsen talar sitt tydliga språk då det är fördel hemmalaget. Seger för Chelsea står i 1,91. Att man är starka på hemmaplan, det vet vi sedan tidigare men med Costa borta från spel är det inte helt glasklart hur man agerar offensivt? Glöm inte bort Lex-QPR och hur långt inne målet satt.

United kommer att få ställa om lite på mittfältet då Carrick inte spelar. Di Maria förväntas gå in från start vilket gör att balansen kanske rubbas lite? Dock tror jag ändå att laget bör fungera. Fellaini och Herrera har verkligen steppat upp nu och bör klara av att vinna boll där mitt i den blå smeten.

Slutsatsen är att jag tycker United är ett för dagen offensivt starkare lag och då man befinner sig i sådan hysterisk form så tror jag knappast att man förlorar här.

Spelet: X2 ”dubbelchans” 1,81 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb