Det är nog rejält nervöst på många håll i England idag och framför allt i Birmingham och Liverpool.  Det har ju nämligen äntligen blivit dags att spela den semifinal i FA-cupen och lagen för dagen är Aston Villa och Liverpool.

Liverpool är såklart förhandsfavoriter med ett odds på 1,61 men den som tror att det här blir en promenadseger tar nog miste. Är det något som FA-cupen lärt oss genom åren så är det att nästan vilket lag som helst kan vinna. Titta bara på lilla Bradford som lyckades slå ut Chelsea och på Reading som så när lyckades knipa en finalplats framför självaste Arsenal igår.

Även om segern sitter långt inne så är jag övertygad om att Liverpool tar den här möjligheten till sig och vinner matchen. Gerrard ska till Wembley och spela sin sista stora match för Liverpool innan resan går till USA.

Just Gerrard kommer att vara tillbaka till dagens match och han får sällskap av Skrtl. Det är två riktigt bra förstärkningar det. Då båda har varit borta efter avstängning lär det vara spelsugna spelare som kommer att ta plats på planen. För oss med rött hjärta är det bara att hoppas på att Gerrard lyckas tygla humöret den här gången. Vi vill inte ha något United-inhopp i repris inte.

Liverpool vinner efter att ha kryssat i halvtid. Spelet sitter då till ett riktigt fint odds!

Spelet: X i halvtid och Liverpool vinner matchen,  4,00 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

Du som vill se matchen i direktsändning kan göra det utan kostnad på Bet365 Livestreaming.

//Seb