I helgen spelar PSG hemma mot Lille och serieledaren Lyon bortaspelar mot Reims. Zlatans PSG är utslagna ur Champions League och siktar istället på trippel. Efter att redan ha vunnit en cuptitel i år ligger nu fokus på att vinna dels en kvarvarande fransk cuptitel men framförallt ligatiteln. Vinner man båda dessa titlar har man i år tagit en trippel i vunna titlar och det höjs röster för att en trippel i titlar blir alltmer ett krav på grund av uttåget ur Champions League. För tillfället är man tvåa efter ledande Lyon men med en match mindre spelad.

PSG – Lille Live Stream Lördag 25/4

PSG som ligger på andra plats i Ligue 1 efter ledande Lyon tar sig an åttondeplacerade Lille och man gör det utan avstängde Zlatan Ibrahimovic. Zlatan påbörjar nu sin tre matcher långa avstängning och kommer vara med på PSGs fyra avslutande matcher för säsongen om inget oförutsett händer. Förutom Zlatan är det endast Thiago Silva som blir borta för spel, på grund av skada, av de mer namnkunniga spelarna. Man får förlita sig på att Cavani, Lucas eller Lavezzi kan prestera tillräckligt framåt för att bärga tre viktiga poäng i kampen om ligaguldet. PSG tränaren Laurent Blanc är fullt medveten om att det kommer bli en tuff match mot Lille efter Champions League matcherna mot Barcelona senaste veckorna.

PSG – Lille har matchstart kl. 17:00 och du ser matchen via gratis Live Stream på Bet365 Livestreaming.

PSG - Lille Live Stream Lördag 25/4

Reims – Lyon Live Stream Söndag 26/4

Ligaledarna Lyon hälsar på i Reims som ligger på femtonde plats inför mötet. Reims kommer till spel mot Lyon med en bortaseger över Bastia med 1-2 senast i bagaget. Lyon spelade dagen efter oavgjort mot ligafemman Saint-Etienne på hemmaplan. Lyon har pressen på sig att vinna då man har en match mer spelad än huvudkonkurrenten PSG och ligger på samma poäng inför helgens omgång. Något som gjort Lyon så framgångsrikt den här säsongen och talar för att Lyons framgång kommer fortsätta minst ett par matcher till är deras stekheta anfallstrio. Anfallarna Lacazette, Fekir och Njie bildar franska ligans absolut hetaste anfall och till och med ett av Europas farligaste.

Reims – Lyon har matchstart kl. 21:00 och du ser matchen via gratis Live Stream på Bet365 Livestreaming.

Reims - Lyon Live Stream Söndag 26/4