Idag är det lördag och det vankas engelsk fotboll i mängder. Av de många matcherna som spelas så är det bland annat bottenfight mellan Burnely och Leicester och fortsatt kamp om fjärdeplatsen för Liverpool. Den match som jag bejakar när det handlar om att vinna en slant är dock ingen av ovanstående. Nej, den match som jag kommer att hålla ett extra öga på är den mellan Newcastle och Swansea.

Newcastle är ett av de lag som är formsvagast i hela ligan. Man misslyckas att vinna gång på gång. Idag ställs man inför ett lag som gör vad man kan för att knipa en plats i Europa nästa år. Enligt min mening räcker detta nog bra för att motivera en bortaseger. Det finns dock ett par andra bra argument som också talar för bortaseger. Till att börja med saknar Newcastle ett riktigt bra anfallsalternativ vid sidan av Perez. Man har Sissoko och Cissé avstängda samt en gedigen skadelista (som vanligt). I Swansea är det egentligen bara Gomis som saknas av rang.

Vidare har Newcastle förlorat sina sex senaste matcher i Premier Leauge. Därutöver har man legat under i halvtid och förlorat matchen i sina fem senaste. Nej, det här blir bortaseger alla dagar i veckan!

Spelet: Swansea vinner matchen,  3,00 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb