De så kallade ”måstematcherna” staplas på hög sedan lagen på plats 3,4 och 5 konstant misslyckas med att pricka formen. I helgen som gick var det United som förlorade klart mot Everton och som då inte knep greppet om fjärdeplatsen. Liverpool som ligger tätt bakom och jagar kunde ha kapat avståndet riktigt ordenligt om man vunnit mot WBA. 0-0 gav dock en pinne och med en seger ikväll så lever hoppet åter igen om CL-spel nästa säsong.

Inför matchen är Liverpool favoriter till segern men ett odds på 2,00 vittnar inte om någon vidare tro på laget. Personligen anser jag inte heller att detta är en stensäker seger men med tanke på vad som står på spel borde väl Liverpool klara motståndet? Hull är visserligen ett envist lag men kanske att man kan knipa tre poäng med lite spetskompetens?

Spelet för dagen tar sin utgångspunkt i seger för Pool men med ett asianspel garderar vi oss för ett oavgjort resultat. Att förlora finns inte på kartan och med tanke på att Liverpool trots allt har ett defensivt starkt lag idag gör att jag tror att det på sin tråkiga höjd blir kryss.

Ett spännande spel för dig som tror lite mer på pool är att det står kryss i halvtid och att Liverpool vinner matchen till 5,00 gånger pengarna!

Spelet: Liverpool vinner matchen, 0,0 asian, 1,90 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb