Äntligen inleds Ishockey-VM och det ser ut att bli ett fantastiskt mästerskap då flera storstjärnor kommer att delta för sina respektive länder och vi håller givetvis tummarna för en lyckad VM-turnering för Sverige.

Ishockey VM och free spins

Ryssland är regerande mästare och är favoriter att försvara guldet tätt följda av Kanada och Sverige. Ett Sverige som inleder mästerskapet med en svår match mot värdnationen Tjeckien i Prag under fredagskvällen. Kan Sverige vinna denna tuffa öppningsmatch till oddset 2,50 spelat hos Unibet?

Chelsea kan avgöra Premier League under söndagen när man tar emot Crystal Palace, en seger för Mourinho’s grabbar betyder att man säkrar det första ligaguldet sedan 2010.

Även i resten av Europa spelas spännande matcher, i Primera Division tar Sevilla emot ett guldjagande R.Madrid. En seger för R.Madrid betalar 2,05 gånger pengarna.

Har du vinnarna i helgens matcher?

Missa inte heller chansen där du kan vinna en del av hela €15,000 i Unibets Live Betting Mästerskap, Unibet Open Glasgow. Kvaltävlingarna inleds under fredagen.

Århundradets fight går av stapeln i Las Vegas den 2 maj, Floyd Mayweather går upp mot Manny ”Pacman” Pacquiao och Unibet ger dig ett riskfritt spel på 250 kronor.

För att fira vårens ankomst bjuder Unibet dig på 5 free spins på spelet Flowers under hela fredagen. Dessa gratissnurr är giltiga fram till 23.59 fredagen den 1 maj på Unibet.

Lycka till med dina spel önskar Unibet och vi på Svenskt Spel!