Det är nästan sorgligt att se hur Newcastle som fotbollsklubb sköts och presterar just nu. Inte en seger på nästan ett decennium (ja det känns så) och ett lag som är så fruktansvärt obalanserat att det skulle ha svårt att klara sig i Championship. Allt för mycket ligger och vilar på Cissé, Sissoko och Perez. Ett sådant upplägg håller inte i Premier League.

Idag spelar skatorna mot Leicester på bortaplan. Ett Leicester som innan förlusten mot Chelsea radade upp fyra raka segrar och det är sannerligen inte illa för ett lag som ligger under strecket i Premier League. Snacka om motivation! Förlusten till trots, Leicester kommer garanterat att vara sugna på att studsa tillbaka här.

Segeroddset för Leicester ligger på fina 1,90. För dig som vill spela än mer safe hittar du DNB till 1,44. Tittar man på bagaget som dessa båda lag har så är det heller inte omöjligt att Leicester vinner och båda lagen gör mål. Detta betalar 3 gånger pengarna!

Leicester kan matcha en riktigt stark elva till dagen och har endast Huth och Andy King lite halvskadade. Newcastle får tillbaka Sissoko men får fortsatt klara sig utan Cissé. Vad som hjälper till att tala för Leicester är att Newcastle spelar med kniven mot strupen. Förlorar man igen är man med och kämpar på allvar om att stanna i PL nästa säsong.

Spelet: Leicester vinner matchen, 1,90 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb