bet365

Ikväll kl. 21:00 sätter matchen Nantes – Paris SG igång och det är värdefulla poäng som står på spel. Zlatan är tillbaka från avstängning och är mycket sugen på att få spela och bana väg för tre poäng för sitt Paris SG mot Nantes. Återigen är PSG tvåa i ligan sedan huvudkonkurrenten om ligatiteln Lyon igår vann sin match mot Evian. Det betyder att PSG och Lyon nu står på samma poäng inför kvällens match mellan Nantes och Paris SG men där Lyon just nu har bättre målskillnad. Målskillnaden kan vara en avgörande faktor så här nära sluttampen på säsongen när vi vet att det inte återstår så fasligt många matcher  i spelschemat 2014/2015.

Nantes - Paris SG Live Streaming 3 maj 2015

 

Matchen direktsänds via gratis Live Streaming på Bet365

Bet365 direktsänder matchen matchen Nantes – Paris SG samt över 20 000 ytterligare sportevent varje år varav fotboll är den allra största sporten som direktsänds på Bet365. Här kan du se alla ligamatcher från bland annat Spanien, Italien, England (The Championship), Frankrike, Danmark, Finland, Island, Ryssland, Turkiet, Grekland och från många fler länder… För att se all direktsänd sport med bland annat Paris SG:s matcher i franska Ligue 1 på Bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund och har lite pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr som du kan ha stå på kontot om du vill). Livestreamingen hittar du uppe i närheten av det högra hörnet på första sidan hos Bet365. Bet365 erbjuder också livebetting och liveodds som du kan kombinera med din livestreaming för att göra tittandet ännu mer spännande. Njut nu av högklassig fotboll närapå dygnet runt!