Ikväll 8/5 kl. 20:30 möts Paris SG – Guingamp i superviktig ligamatch i franska Ligue 1 och matchen direktsänds på Bet365 Livestreaming. Vinner PSG ligan? Ja, just nu ligger PSG tre poäng före tvåan Lyon med tre omgångar kvar att spela och det lutar åt Paris seger men först måste man ta sig an i tur och ordning Guingamp, Montpellier och avslutningsvis Reims. Zlatan som kom tillbaka i förra ligamatchen mot Nantes efter avstängning är naturligtvis med i kvällens match mot Guingamp om inget oförutsett händer. I PSG:s seger över Nantes i förra omgången var Zlatan en av segerorganisatörerna. Får vi se Zlatan ännu en gång höja armarna i skyn efter att slutsignalen ljudit i kvällens match? Vi är många som hoppas och håller tummarna för det i alla fall! Se resten av spelschemat för PSG säsongen 2014/2015.

Paris SG - Guingamp Live Stream 8 maj kl. 20:30