Se matcherna i La Liga med FC Barcelona helt gratis! Alla fotbollsmatcher med Messi, Neymar och Suarez direktsänds via Barcelona stream på Unibet TV.

Barcelona stream med Messi, Neymar och Suarez

Streama Barcelona helt gratis

Att se Barcelona stream på Unibet TV är gratis. Och det är inte alls krångligt att streama Barcelona matcherna. Det enda du behöver göra för att se FC Barcelona live i direktsändning är att du måste vara registrerad som kund hos Unibet. Därefter krävs det bara lite pengar på spelkontot hos Unibet, som exempelvis 100 kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill, och sedan vara inloggad för att kunna kolla på Barca stream.

Räcker med 1 krona på kontot…

Ja, sanningen är den att det räcker med att det finns 1 krona kvar på kontot för att kunna se på all streaming framöver som erbjuds hos Unibet, om du nu inte kan hålla dig från att spela lite på matcherna också. Om ditt konto skulle vara helt tomt och inte en endaste krona finns kvar, ja då kommer du fortfarande att kunna titta på Barcelona stream, och all annan streamad sport för den delen också, om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna. Vill du veta var du kan hitta mer streamad sport så råder vi dig att du läser vår guide till gratis Live Stream.

Idrottsklubben FC Barcelona

FC Barcelona logoDet går att läsa på Wikipedia om FC Barcelona där de beskrivs vara ett gammalt anrikt fotbollslag som av många kort och gott kallas Barca. Ska man vara noggrann så är Barcelona inte bara en fotbollsklubb men det är det man är mest känd för över världen och det var så klubben en gång i tiden startade. Mer riktigt är FC Barcelona en idrottsklubb baserad i Barcelona, Katalonien, Spanien som numer har många olika sporter på sin repertoar som Basket, Handboll, Futsal, Inline-hockey, och flera andra sporter. Klubbens historia går så långt tillbaka som 1899 då den startades som en fotbollsklubb under namnet Football Club Barcelona och har sedan dess utvecklats till att idag ha drygt 2 500 aktiva, främst inom lagidrotter men även inom friidrott.

Fotbollslaget FC Barcelona

Men det är som fotbollsklubb FC Barcelona har blivit världsberömt. Imponerande nog är FC Barcelona det enda fotbollslaget som medverkat i samtliga årgångar av europeisk cupfotboll sedan starten 1955 med Europacupen och som sedan bytte namn till Uefa Champions League årgången 1992/1993. Dessvärre för alla Barca-fans så är det huvudrivalen Real Madrid som vunnit flest titlar genom tiderna i Europas största fotbollscup. Men det hindrar inte alla som har sitt hjärta hos Barca att fortsätta titta på FC Barcelona via gratis Live streaming likt miljontals andra fans världen över.

Kommande streamade Barca matcher

Lördag 9/5 – 2015 FC Barcelona – Real Sociedad kl. 18:00

Söndag 17/5 – 2015 Atlético Madrid – FC Barcelona kl. 19:00

Lördag 23/5 – 2015 FC Barcelona – Deportivo de La Coruña kl. 18:30

Titta in på Unibet för fullständigt matchschema framöver…