Idag är det åter dags för ett av säsongens riktigt spännande möten i Premier League. Chelsea tar emot Liverpool på Stamford bridge och man gör det inför fullsatta läktare och iklädda kostymen som ligamästare. Något som garanterat svider lite hos Liverpool då det var i matchen mot Chelsea förra säsongen (då Gerrard halkade) som seriesegern gled Liverpool ur händerna.

Även om det svider till i minnet så kommer Liverpool ändå att stå upp och hedra ligamästarna. Enligt förhandsrapporter så kommer Liverpools spelare att ge Chelsea en honour gard, det vill säga ett offentligt erkännande av att Chelsea vunnit ligan.

Inför matchen så är det fortfarande mycket som står på spel för Liverpool. Man har en teoretisk chans att nå CL nästa säsong men man har inte händelseförloppet i egna händer.  Dock måste man vinna samtliga matcher som är kvar och då är Chelsea inkluderat. Dock är det som bekant något som är lättare sagt än gjort. Chelsea släpper in få mål och har en ligans bästa försvar. Detta att kontra med att Liverpool nästan har ligans sämsta anfall sätt till produktivitet.

Dagens spel blir således ett underspel på målproduktionen i första halvlek. Jag väljer ett asianspel -1 goal line till fina 1,90 gånger pengarna. Hur matchen sedan slutar? Det vågar jag knappt sia om då hjärtat vill Liverpool men hjärnan säger Chelsea.

Spelet: Goal line -1 1:a halvlek, 1,90 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb