Den här helgen startar Brasilianska ligan i fotboll och du kan streama många av matcherna helt gratis. Att streama fotboll från Brasilianska ligan är enkelt. Du behöver endast registrera konto, hos antingen Bet365 eller Unibet som är de spelbolag som erbjuder gratis livestreaming för Brasiliansk fotboll, och därefter göra en liten engångsinsättning. Låter du sedan dessa pengar stå kvar på spelkontot kan du avnjuta streamad sport från massor av olika sporter, inklusive mängder av bra fotbollsmatcher från alla världens hörn, varje dag dygnet runt!

Streama fotboll gratis från Brasilianska ligan

Brasilianska ligan i fotboll – Campeonato Brasileiro

Brasilianska ligan i fotboll heter Campeonato Brasileiro men kallas även Brasileirão med ett kortare namn. Brasilien är känt för att vara fotbollens ursprungsland och fotbollen därifrån har alltid förknippats med teknisk och anfallsglad fotboll. Därtill spelas ofta matcherna till rytmerna av sambatakter på läktaren och därmed säger man ofta att man kollar på sambafotboll när brasilianare lirar.  Brasilien har också fostrat oerhört många världsstjärnor genom åren. Den störste av dem alla är Pelé och på wikipedia finns två hela sidor fyllda med alla de riktigt stora Brasilianska fotbollsspelarna.

Kommande Brasilianska ligamatcher

När den här artikeln skrivs så är det två matcher som närmast står på tv-tablån hos både Bet365 Livestreaming och Unibet TV.

Cruzeiro – Corinthians | söndag 10/5 kl. 21:00

Vasco da Gama – Goiás | söndag 10/5 kl. 23:30

Följande 20 lag spelar i Brasilianska högstaligan 2015

1. Chapecoense-SC
2. Fluminense
3. Atletico-MG
4. Palmeiras
5. Avai
6. Internacional
7. Sport Recife
8. Figueirense
9. Goias
10. Vasco
11. Gremio
12. Santos
13. Sao Paulo
14. Cruzeiro
15. Flamengo RJ
16. Atletico-PR
17. Ponte Preta
18. Corinthians
19. Coritiba
20. Joinville