Så här i Champions League tider ger bet365 dig två riskfria liveoddsspel, ett på Bayern München – Barcelona 12 maj och ett på Real Madrid – Juventus 13 maj.

Under tisdag och onsdag den här veckan är det dags för returmöten av semifinalerna i Champions League, och bet365 anordnar två Liveoddserbjudanden för att öka spänningen ytterligare. Det första erbjudandet gäller för matchen mellan Bayern München och Barcelona på tisdagen den 12 maj, medan det andra erbjudandet gäller för Real Madrid mot Juventus på onsdagen den 13 maj.

Så här får du dina Riskfria Liveoddsspel

Liveoddserbjudande ett: Placera ett spel före matchstart på Bayern München mot Barcelona och bet365 belönar dig med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde (upp till 250 kr) under matchens gång.

Riskfria liveoddsspel Bayern München - Barcelona

Liveoddserbjudande två: Placera ett spel före matchstart på Real Madrid mot Juventus och bet365 belönar dig med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde (upp till 250 kr) under matchens gång.

Riskfritt liveoddspel på Real Madrid - Juventus

Vänligen notera att dessa erbjudanden är oberoende av varandra och bör behandlas separat.

För att kvalificera dig till ett riskfritt Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt första placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar bet365 din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr). Då fler än ett Liveoddsval placeras på samma spelkupong kommer det riskfria spelet bedömas vara det som kommer först på spelkupongen.

Alla spel måste betalas för och placeras precis som vanligt. Spel som stängs helt eller delvis med funktionen Stäng spel exkluderas från dessa erbjudanden. Du kan läsa fullständiga regler och villkor för erbjudandena på Bayern München mot Barcelona och på Real Madrid mot Juventus på hemsidan hos bet365 .

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsalternativ finns tillgängliga under matchtid, inklusive Målgörare, Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Asian Handicap, Halvtidsresultat, Scorecast, Resultat efter fulltid, Vinstmarginal och många fler.

Med ett stort utbud av Oddsmarknader före match och Liveoddsmarknader under matchernas gång samt Livestreaming är bet365 helt enkelt oslagbart då du vill spela och titta på fotboll.

Passa på och njut av Champions League underhållningen!