Franska fotbollsligan Ligue 1 kan imorgon lördag kora PSG som seriesegrare utan Zlatan Ibrahimovic. Alla matcher direktsänds kl. 21:00 via Live streaming på bet365!

PSG logo Ligue 1

Fokus ligger naturligtvis på om PSG och Zlatan ska kamma hem ligasegern. Och för att göra det krävs en enda ynka pinne borta mot Montpellier. Dock kan man ändå stå som ligasegrare vid en eventuell förlust om Lyon skulle tappa poäng hemma mot Bordeaux.

Tyvärr kommer vi inte få se Zlatan vara med i matchen Montpellier – PSG eftersom Ibra ådragit sig en skada och är därmed inte ens med i truppen. Synd tycker vi, men lita på att Zlatan åker med laget ändå till bortamatchen och kommer fira hejdlöst med lagkompisarna om allt vill sig väl.

Ligue 1 matcher i direktsändning på lördag 16 maj

Alla Ligue 1 matcherna direktsänds på bet365 Livestreaming och dessutom går alla matcherna samtidigt med matchstart kl. 21:00 lördag 16/5. Det innebär att du får blippa mellan matcherna om du är intresserad av att se flera matcher.

Bastia – Caen
Guingamp – Toulouse
Lyon – Bordeaux

Nantes – Lorient
Reims – Rennes
Lille – Marseille
Monaco – Metz
Montpellier – Paris S.G.
Nice – Lens
Evian – Saint-Etienne