Idag spelas en mycket speciell match på Anfield i Liverpool. Det är nämligen kapten Gerrards sista match på Anfield i Premier League. En stor spelare och en stor epok är sedan över. Gerrard lämnar för spel i LA Galaxy i sommar.

Liverpool möter Crystal Palace i en match som gäller direktplats till Europa League (för platsen till CL är i praktiken körd). Palace kommer till matchen med bedrövlig form i bagaget. Den så kallade ”Pardew-effekten” har avtagit markant och det som för några veckor sedan såg så bra ut, ser nu inte fullt lika bra ut för att uttrycka sig frankt.

Liverpool är solklara favoriter till segern och om du letar enkla pengar så står segeroddset i Liverpool till 1,45. Om du dock vill ha lite mer på kontot när matchen är slut rekommenderas ett mycket speciellt spel. Spelet i fråga är att Steven Gerrard gör mål i matchen. Det spelet betalar 2,70 vilket får sägas vara riktigt bra.

Personligen tycker jag att det känns det som upplagt för att Liverpool får en straff i matchen och vem tar den då om inte kapten Gerrard? Ett litet spel på att Liverpool får straff betalar 6,0. Kanske att lägga som ett litet sidospel?

Spelet: Steven Gerrard för mål i matchen, 2,70 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb