Luften har gått ur QPR rejält efter katastrofmatchen mot Man City. The Championship väntar med öppen famn och nu handlar det bara om att spela av säsongen utan att skämma ut sig fullständigt. Något som kanske inte blir helt lätt, åtminstone inte enligt den alltid så frispråkiga spelaren Joey Barton. Nämnda Barton uttalade sig nämligen i början av veckan och påstod då att det finns flera spelare i laget och i omklädningsrummet som verkligen har tankarna någon annanstans. Det har också förekommit rapporter om bråk och tjafs mellan vissa spelare i QPR. Så den givna frågan är så klart om man har någon motivation kvar att prestera i denna upplaga av Premier League?

Inte blir uppgiften heller lättare av att man idag möter Newcastle. Ett lag som gör vad man kan nu för att undvika att åka ur serien.

Personligen tror jag starkt på Newcastle idag. Man får tillbaka Janmat och Cissé på topp (den senare har vilat en betydande tid nu och bör vara spelsugen). Newcastle står i fina 2,45 och bör ses som en storfavorit deluxe här. Man har allt att spela för, möter en sargad motståndare, slipper hemmafansens betungande krav och får tillbaka sin målspruta. Dessutom har ju också manager Carver en del att bevisa. Han är ju som han själv säger; ligans bästa manager engentligen…

Spelet: Newcastle vinner, 2,45 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb