Kampen om vilka fyra lag som kommer att spela i CL nästa år är över. Chelsea, Man City får sällskap av Arsenal och Man Utd. Vad som dock inte riktigt är klart än är vilket lag som måste kvala sig in till turneringen. För närvarnade ligger Man Utd på den icke önskvärda fjärdeplatsen. När man idag möter tredjeplacerade Arsenal så är det med andra ord mycket som står på spel vid sidan om den klassiska äran.

Man Utd står som favoriter men saknar flera tongivande spelare till matchen. Den viktigaste kuggen som man får klara sig utan är Rooney. När det kommer till Arsenal är skadeläget i stort sätt oförändrat.

Personligen håller jag Arsenal som stora favoriter här, även om oddset talar om något annat. Arsenal står nämligen i 2,85 för raka tvåan men har ett spel som egentligen är värt ett favoritodds. Visst, man förlorade oturligt mot Swansea i veckan men man spelade bra och borde ha vunnit den matchen.

Det som framför allt övertygar mig här är Arsenals genomgående spel samt den starka laganda som finns i laget. Man har genomlidit säsongen med skador och flera gånger fått kämpa i motvind. Spelare som Giroud och Sanchez är i fin form och någon av dessa herrar gör garanterat mål idag.

Mitt tip: Arsenal vinner med 2-1!

Spelet: Arsenal vinner matchen, 2,85 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice