Natten mellan lördag och söndag 24 maj kan du se UFC Live Stream gratis. Det är dags för UFC 187 med huvudfighten JOHNSON VS. CORMIER som startar kl. 06:00 på söndagsmorgonen. Det var Anthony Johnson som vann sin senaste fight mot vår svenska världsstjärna Alexander Gustafsson som nu alltså hittat en ny motståndare i tuffe Daniel Cormier. Men du kan se fram emot att kolla på många fler fighter under natten innan själva huvudmatchen sätter igång. Redan kl. 02:00 startar Unibet TV direktsändningen av fighterna helt gratis för alla som registrerat konto och satt in några kronor på kontot. Pengarna du sätter in på spelkontot hos Unibet behöver du inte spela upp för att kunna se på deras live streaming tjänst utan låt dem lugnt vara kvar på kontot om du föredrar det medans du med spänning tittar på de vilda fighterna i UFC-galans bur The Octagon. Denna gala är förlagd till Las Vegas och vi har två titelfighter att rikta uppmärksamheten extra mycket mot. Förutom den största fighten mellan Daniel Cormier och Anthony Johnson så fightas även Chris Weidman mot Vitor Belfort om en åtråvärd titel.

SE UFC LIVE STREAM GRATIS HÄR!

 

UFC Live Stream gratis i helgen

Lite statistik om kvällens UFC huvudkort…

UFC 187

 

UFC 187 fighter 24 maj

Här ser du fightingschemat inför helgens UFC drabbningar.

MAIN CARD
Daniel Cormier vs. Anthony Johnson TITLE FIGHT
Chris Weidman vs. Vitor Belfort TITLE FIGHT
Donald Cerrone vs. John Makdessi
Andrei Arlovski vs. Travis Browne

UNDERCARD
Joseph Benavidez vs. John Moraga
John Dodson vs. Zach Makovsky
Nina Ansaroff vs. Rose Namajunas
Josh Burkman vs. Dong Hyun Kim
Uriah Hall vs. Rafael Natal