Idag spelas den sista skälvande omgången i engelska Premier Leauge innan vi sätter punkt för ligaspelet 2014/15. Efter helgens matcher väntar cupfinal och finalerna i Europacuperna innan det på allvar är sommaruppehåll med Allsvenskan som fotbollsleverantör.Med andra ord så gäller det att gotta ner sig rejält då det här är den sista omgången Premier League på flera månader!

Jag har valt att syna matchen Hull – Man Utd lite extra då det kommer att vara en match som till skillnad från många andra, gäller lite mer än bara äran för tre poäng. Här måste nämligen Hull vinna om man inte vill åka ur serien och göra Burnley och QPR sällskap i den lägre serien. Anledningen till detta bistra läge är att Hull trots några starka matcher den sista tiden, ligger två poäng nedanför formsvaga Newcastle.

Hull måste således ligga på för en gedigen offensiv mot United. Man kan alltså inte spela som man gjort många tidigare matcher då man backat hem med 10 man och legat på kontring. Nu måste man hitta ett annat sätt att ta sig an utmaningen. Man har helt enkelt inte råd med att United håller boll i 70 minuter och därigenom säkerligen skapar 7-10 goda målchanser.

Med ett offensivt inriktat Hull känns det som ett riktigt bra läge för United att klippa till rejält. Hull är inte ett lag som är särskilt bra att försvara när de inte får ligga kompakta som en buss framför stationen om uttrycket tillåts. United spelar tryggt och vinner på Hull’s iver.

 

Spelet: Man Utd vinner matchen, 2,00 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb