Om läget är av det mer prekära slaget hos Hull idag så är det enbart marginellt bättre i norra England och i Newcastle. Den anrika klubben minns säkerligen allt för väl hur det kändes när man åkte ur serien för några år sedan och hur svidande det var. Förhoppningsvis så kan man ändra på det nu när man möter ett formsvagt West Ham på hemmaplan inför ett fullkomligt kokande St:james’s park.

Seger för Newcastle står i fina 1,80 gånger pengarna och det är sannerligen en inspirerande summa. Newcastle har verkligen allt att spela för här och måste göra vad man kan för att göra det hela omöjligt för Hull. Det räcker med att man tar poäng för att slippa degradering.

Till matchen så kan Newcastle för andra gången spela Cissé på topp. Detta är en riktig förstärkning som garanterat kommer att märkas. Nu står inte allt och faller med Perez och Sissoko.

West Ham kommer till matchen med noll i motivation egentligen. Man möter ett fanatiskt stadium och en motståndare som kommer att gå över lik för att ta poäng. Nej, det här grejar man inte någon dag i veckan. West Ham har redan gjort jobbet och stämplade ut för veckor sedan.

Mitt tips; Newcastle vinner med 2-1.

 

Spelet: Newcastle vinner matchen, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb